KRYEFAQJA » LAJME » Të rinjtë e Ballkanit: Qeveritë të na ndihmojnë të kapërcejmë ndasitë!

Të rinjtë e Ballkanit: Qeveritë të na ndihmojnë të kapërcejmë ndasitë!

Të rinjtë e Ballkanit u kanë bërë thirrje qeverive sot t”i mbeshtesin për të ndryshuar kulturën e ndarjes në rajon. Në një letër të hapur, drejtuesit e organizatës së të rinjve të Nismës së Berlinit me seli në Tiranë, kanë apeluar për zhvillimin e një mjedisi politik e shoqeror që fuqizon dhe lehtëson shkëmbimin e të rinjve.
Sicred
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com