KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Të dielën në RTSH Muzikë finalja e Festivalit të 56-të Mbarëkombëtar të Këngës për Fëmijë
Të dielën në RTSH Muzikë finalja e Festivalit të 56-të Mbarëkombëtar të Këngës për Fëmijë

Të dielën në RTSH Muzikë finalja e Festivalit të 56-të Mbarëkombëtar të Këngës për Fëmijë

Që prej të premtes në Shkodër po mbahet edicioni i 56-të i Festivalit të 56-të Mbarëkombëtar të Këngës për Fëmijë. Ai është aktiviteti më i rëndësishëm muzikor për fëmjë që i ka shoqëruar ata që nga viti 1963. Ndër vite festivali pasuron fondin e këngëve për fëmijë, por prej tij kanë dalë edhe talente të njohur të muzikës shqiptare. Në Festivalit të 56-të RTSH është një prej organizatorëve. Dy netët e para nga teatri “Migjeni” janë sjellë drejtpërsëdrejti nga RTSH Muzikë. Ky stacion do të përcjelli dhe natën e finale të së djelës prej nga ku do të mësohet edhe fituesi. Drejtuese e festivalit është gazetarja e njohur e RTSH Migena Kraja.

Sicred