KRYEFAQJA » LAJME » TASK FORCA KUNDËR KORRUPSIONIT PENALIZIME PËR ABUZUESIT

TASK FORCA KUNDËR KORRUPSIONIT PENALIZIME PËR ABUZUESIT

Task Forca kundër korrupsionit pranë zyrës së Kryeminisrit do të ndëshkoje çdo rast të abuzimit me detyrën nga nënpunësit e administratës publike. Kryeministri Edi Rama, gjatë takimit të përjavshëm me koordinatoret e bashkëqeverisjes, njoftoi se do të raportohen dhe do të ndiqen sipas ligjit të gjitha rastet, kur funksionarët e shtetit zvarrisin zgjidhjen e problemeve të qytetarëve.

Kryeministri tha se reforma e thellë në Aluizëm dhe hipoteka do të zgjidhë problematikat e trashëguara në vite.

Problematikat në hipoteka dhe në zyrat e legalizimeve kanë patur numrin më të lartë të ankesave në portalin e bashkëqeverisjes.

Sicred