KRYEFAQJA » LAJME » Takimi mes Kryetarit të Kuvendit Ruçi dhe Ambasadores së BE-së , Vlahutin
Takimi mes Kryetarit të Kuvendit Ruçi dhe Ambasadores së BE-së , Vlahutin

Takimi mes Kryetarit të Kuvendit Ruçi dhe Ambasadores së BE-së , Vlahutin

Zabtimi deri në fund i reformës në drejtësi dhe zgjidhja ligjore e çështjes së pronave janë dy prioritete të zhvillimit të Shqipërisë dhe agjendës së saj integruese”. Keshtu vleresuan sot Kryetari i Kuvendit Gramoz Ruci dhe Ambasadorja e BE-se ne shqiperi, Romana Vlahutin, gjate takimit me rastin e perfudnimit te misionit te saj ne shqiperi. Kryeparlamentari Ruçi i shprehu mirënjohjen e Kuvendit të Shqipërisë znj. Vlahutin për kontributin në avancimin e agjendës europiane të Shqipërisë, mbështetjen për reformat që lidhen me prioritetet kyç të intregrimit.Nga ana e saj Vlahutin vlerësoi qëndrimet e urta dhe të balancuara të Kryetarit të Kuvendit në drejtimin e veprimtarisë parlamentare, si një faktor në rritjen e rolit të Kuvendit të Shqipërisë në zhvillimin dhe progresin e vendit .

Sicred