KRYEFAQJA » LAJME » Sulmet terroriste në Europë, policia shqiptare rrit sigurinë
Sulmet terroriste në Europë, policia shqiptare rrit sigurinë

Sulmet terroriste në Europë, policia shqiptare rrit sigurinë

Pas kërcënimeve për sulme terroriste në Europë, Policia e Shtetit forcon masat e sigurisë në territorin Shqiptar. Këtë herë drejtues të policisë së shtetit kërkojnë ndihmën dhe bashkëpunimin e qytetarëve për të denoncuar çdo person të dyshimtë që janë përfshirë në akte terroriste. Gjithashtu pritet të forcohen masat e kontrollit në Pikat e Kalimit Kufitar e kufirit të gjelbër për persona që konsiderohen me risk, mjete dhe sende të kundraligjshme. “Paralelisht strukturat e Antiterrorit po punojnë intensivisht në terren për mbajtjen nën kontroll të personave me risk, me prirje radikale por edhe lidhjet e tyre” thuhet në njoftimin e Policisë së Shtetit të ditës së sotme.

Sicred