KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Stilisti rus: Çdo grua është një mbretëreshë. (foto galeri)
lajme mode fashion stil stilisti rus makeup transformime

Stilisti rus: Çdo grua është një mbretëreshë. (foto galeri)

Kostantin Bogomolov, artist dhe stilist ruso-letonez dëshiron që, me anë të grimit, t’i transformojë femrat, në mënyrë që ato të ndihen si mbretëresha. Pasi emigroi nga Riga në Shën Petersburg, Bogomolov hapi një shkollë stilimi e cila i ndryshoi jetën njerëzve – ose të paktën pamjen e tyre – me gjithë kuptimin e fjalës.

Këto imazhe ‘para dhe pas’, janë vetëm disa nga punimet që kanë dalë nga duart e Bogomolovit: duke përdorur “njohuritë e tij në psikologji”, “ai krijon një imazh tejet të ri, duke u bazuar në profesionin dhe personalitetin e çdo gruaje.” Rezulatet janë thjesht mahnitëse, dhe sipas thashethemeve, Bogomolov i bëri të gjitha falas, vetëm për të vërtetuar se çdo grua mund të jetë një mbretëreshë. Shfletoni galerinë për të parë transformimet. Cili ju duket më interesanti?

 

Para Mbrapa
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23

 

 

Para Mbrapa
Sicred