KRYEFAQJA » LAJME » Bota » Slloveni. ministri Tahiri në Forumin e Ministrave të Brendshëm dhe të Drejtësisë
Pikëpyetje mbi dorëheqjen e ministrit Tahiri

Slloveni. ministri Tahiri në Forumin e Ministrave të Brendshëm dhe të Drejtësisë

Ministrat e Brendshëm dhe ata të Drejtësisë në Ballkanin Perëndimor u mblodhën në Slloveni për të bashkërenduar punën në luftën kundër terrorizmit, si dhe goditjen e tregut ilegal të armëve të zjarrit. Ministri Tahiri u tha homologëve se Shqipëria e ka rritur kontrollin në kufi dhe se rastet e arrestimeve kundër trafikantëve nuk kanë qënë të pakta. Ministri shtoi se po zgjerohen kapacitetet për të shkëmbyer informacion, si dhe po investohet për ngritjen e infrastrukturës si dhe burimet njerëzore.

Sicred