KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi » Siguria rrugore, asgjë e re përgjatë akseve kombëtare

Siguria rrugore, asgjë e re përgjatë akseve kombëtare

Në Shqipëri rrjeti i rrugëve kryesore kombëtare vazhdon të vuajë nga mungesa e standarteve europiane. As raportet e ndërkombëtarëve dhe as këmbëngulja e ekspertëve nuk ka mundur të rregullojë sadopak ato defekte rrugore që mund të përmirësojnë standartet e qarkullimit, me kosto të vogël dhe në mënyrë emergjente. Një ekip i RTSH ka kryer një vëzhgim në një nga segmentet kryesore rrugore, dhe ka biseduar me ekspertë të fushës.

Sicred