KRYEFAQJA » LAJME » Shqipëria shpall të padëshirueshëm dy diplomatë rusë
Shqipëria dëbon dy diplomatë rusë

Shqipëria shpall të padëshirueshëm dy diplomatë rusë

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, njoftoi se sot, në datë 26 mars 2018, u thirr Ambasadori i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë i Federatës Ruse në Republikën e Shqiperisë, SHTZ Aleksandër Karpushin, të cilit i’u komunikua nota verbale për shpalljen si persona të padëshirueshëm të dy diplomatëve rusë, veprimtaria e të cilëve nuk përputhet me statusin e tyre diplomatik.

Sicred