KRYEFAQJA » LAJME » Shoqëria Albpetrol rrëzon deklaratat e banorëve të Zharrëzës
Shoqëria Albpetrol rrëzon deklaratat e banorëve të Zharrëzës

Shoqëria Albpetrol rrëzon deklaratat e banorëve të Zharrëzës

Shoqëria Albpetrol i ka rrëzuar deklaratat e banorëve të Zharrëzës, të cilët pretendojnë se janë helmuar nga gazërat e naftës. Në një njoftim për mediat, Albpetrol thotë se ka ngritur menjëherë një grup specialistësh teknikë për të verifikuar akuzat dhe ka kryer matjet e ajrit në kohën kur po bëhej derdhja e ujit, të cilat sipas kompanisë rezultuan normale pa probleme me gazrat. Vec kësaj, në reagimin e saj Albpetrol deklaroi se banorët që pretendojnë se janë helmuar nga gazi ndodheshin në një prej lokaleve të zonës prej disa orësh duke konsumuar pije dhe ushqime të ndryshme. Pasi kanë marrë ndihmën mjekësore banrët e helmuar në Zharrëz të Fierit, janë larguar nga spitali.

Sicred