KRYEFAQJA » LAJME » Shkodër, qendrat shëndetësore pa kushte
Shkodër, qendrat shëndetësore, pa kushte

Shkodër, qendrat shëndetësore pa kushte

Rreth 2400 banorë te Lagjeve Shirokë, Zogaj dhe Zues në bashkinë Shkodër marrin shërbim në këto qëndra shëndetësore. Të amortizuara, pa asnjë kusht minimal, pa mjedise higjeno- sanitare, pa ujë dhe pa drita, si në kohën migjeniane. Gjendja pranohet nga personeli mjekësor i këtyre qëndrave mjekësore, të cilët gjendjen e kanë prezantuar edhe në institucionet ku varen. Qëndrës Shëndetësore Kuç, i shtohen problemet edhe për shkak të përmbytjeve. Duke qenë në nivel të ulët, përmbytet sa herë që reshjet shkaktojnë probleme në Shkodër. Por çfarë mendon bashkia Shkodër, për këtë situatë , dhe sa prej këtyre godinave ka në plan të rikonstruktojë në vitin 2018.

Sicred