KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Shkodër: Ekspozitë kushtuar martirëve

Shkodër: Ekspozitë kushtuar martirëve

2016-ta mund të përkufizohet si viti i Shqiptarëve për shkak të dy ngjarjeve shumë të mëdha; shenjtërimit te Nënë Terezes në shtator dhe lumturimit të 38 martirëve të fesë. Në pritje të tyre Arqipeshvia Metropolitane Shkodër-Pult në bashkëpunim me Komisionin Dioqezian Drejtësi dhe Paqe kanë inicuar disa aktivitete. Në galerinë e Arteve Shkodër u çel ekspozita e pikturës kushtuar 38 martireve te fesë.

Shpallja e fituesit mes 15 pjesemarresve do shpallet me 2 qershor.

Sicred