KRYEFAQJA » LAJME » Shisha baret, “Varësia” më e re e adoleshentëve

Shisha baret, “Varësia” më e re e adoleshentëve

Shishat Baret janë “varësia” më e re e argëtimit të adoleshentëve madje edhe e të miturve në disa raste. Pavarësisht se ligji nuk e lejon hyrjen e personave nën 18 vjeç në këto lokale, vetë adoleshentët kanë pohuar për mikrofonin e RTSH se i frekuentojnë ato pasi janë bërë trend dhe marrin kënaqësi.
Nga ana tjeter kreu i Inspektoratit Shtetëror Shëndetësor pohon se rritja e numrit të Shisha Bareve dhe i kontrolleve ndaj produkteve e duhanit, ka shtuar abuzimet me këte lloj produkti. Veç lëndës sintetike dhe aromave që deklarohen zyrtarisht nga pronarët, përzihen edhe produkte të duhanit apo edhe të hashashit.

Sicred