KRYEFAQJA » LAJME » Serbia proteston për Kosovën në OKB
Kosova

Serbia proteston për Kosovën në OKB

Misioni i Serbisë në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, në marrëveshje me ministrin e Jashtëm Ivica Daçiç, i ka tejçuar një notë proteste zyrtare Kombeve të Bahkuara për praninë e përfaqësuesve të Kosovës në konferencën mbi terrorizmin që u organizua në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

OKB-ja ka bërë të ditur se bëhej fjalë për një mbledhje private të Shteteve të Bashkuara dhe për këtë Kosova është trajtuar si një shtet i pavarur.

Sicred