KRYEFAQJA » LAJME » Selfie-t, burim gjithmonë e më i shpeshtë aksidentesh
Selfie-t, burim gjithmonë e më i shpeshtë aksidentesh

Selfie-t, burim gjithmonë e më i shpeshtë aksidentesh

Sheh një vend të bukur, ndikohesh edhe ti për t’u ndjerë bukur atë çast e dëshiron medoemos ta fiksosh me një foto në celular praninë tënde aty. At ethshëm jepesh pas bërjes së një fotoje saqë fare mirë humb edhe përqendrimin për gjithçka tjetër përveç saj. Nuk llogarit më as rreziqet shpesh herë. Bëhet fjalë pikërisht për selfie-t, kjo mani e përbotshme e fotove që i bëjmë vetvetes me celular, madje dhe duke drejtuar makinën, janë ato që po bëhen gjithmonë e më shumë burim aksidentesh. Por jo vetëm telefoni. Objektet që ne kemi në përdorim e që nga burim kënaqësie mund t’i shndërrojmë, pa vetëdije, me duart tona, në burim fatkeqësie janë dhe po bëhen gjithmonë edhe më shumë .

Sicred