KRYEFAQJA » LAJME » Salianji për çështjen “Tahiri”

Salianji për çështjen “Tahiri”

Seketari i grupit parlamentar të PD-së, Ervin Salianji, ka diskutuar me studentë të fakultetit të drejtësisë rreth çështjes Tahiri. Salianji paraqiti të dhënat rreth kësaj çështjeje, përfshi edhe audiopërgjimet. Sipas tij në Shqipëri drejtësia nuk funsionon për të gjithë njësoj.

 Në këtë diskutim u përfshinë edhe studentët, të cilët gjetën e vunë theksin tek mospërputhjet mes teorisë dhe praktikës në vendin tonë, sa i përket funksionimit të shtetit të së drejtës.

Sicred