KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi » Ruçi: Procesi i konsolidimit të pronës bujqësore të përfundojë jo më vonë se viti 2021

Ruçi: Procesi i konsolidimit të pronës bujqësore të përfundojë jo më vonë se viti 2021

Kryetari i Kuvendit Gramoz Ruçi e cilësoi fragmetarizimin e tokës bujqësore sipas pronësisë, si një pengesë të madhe për zhvillimin e bujqësisë dhe fshatit. Zoti  Ruci ishte i pranishëm në panairin e karrierës të organizuar nga Universiteti Bujqësor i Tiranës, ku deklaroi se kuvendi ka inkurajuar qeverinë që procesi i konsolidimit të pronës bujqësore të përfundojë jo më vonë se viti 2021.

Sicred