KRYEFAQJA » LAJME » RTSH në shërbim të publikut
RTSH qëndron jashtë debatit politik dhe luftës mes partive

RTSH në shërbim të publikut

Mesha e lumturimit të 38 martirëve të fesë katolike, të persekutuar nga regjimi komunist, si çdo eveniment i rëndësishëm, u prodhua dhe u transmetua për publikun shqiptar ekskluzivisht dhe drejtëpërdrejtë nga Radio Televizioni Shqiptar‎. Në lidhje me këtë ngjarje, ka patur një pretendim nga disa televizione për ndëprerje të sinjalit nga RTSH. RTSH hedh poshtë këtë pretendim dhe  nënvizon se ka detyrim ti shërbejë gjithmonë publikut dhe nuk mund të kthehet në servis për mediat private. Pavarësisht kësaj, të gjithë televizionet private, kanë qenë të lira të marrin sinjalin e prodhuar nga TVSH, duke respektuar logon e tij.

Sicred