KRYEFAQJA » LAJME » RTSH më pranë publikut, Librazhdi në hartën digjitale

RTSH më pranë publikut, Librazhdi në hartën digjitale

Mund të duket habi për kohët moderne, por është realitet i ditëve të sotme, që në disa zona të Shqipërisë, për shkak të varfërisë, asetet e televizioneve mund të shiten. Kjo ndodh në fshatrat e Librazhdit, ku familje të tëra, nuk e kanë televizionin pjestar aktiv të shtëpisë. Nga sot këto familje, kanë mundësi të shohin paketën digjitale të kanaleve që ofron Radio- Televizioni Shqiptar, falë vendosjes së një transmetuesi të dedikuar në kodrën e Librazhdit. E mbi të gjitha, për herë të parë, ato do të shohin me cilësi të lartë, kampionatin botëror të futbollit, Rusi 2018. Gazetari Norel Zaimi dhe operatori Ogert Peza sjellin reportazhin.

Sicred