KRYEFAQJA » LAJME » RTSH fillon transmetimet digjitale edhe në Gjirokastër

RTSH fillon transmetimet digjitale edhe në Gjirokastër

RTSH njofton teleshikuesit se të gjithë transmetimet e qytetit të Gjirokastrës analoge dhe DVB T2 në TV dhe ato FM të RTSH-së dhe të RTVGJ janë transferuar në pikën e Shën Triadhës. Të gjithë shikuesit dhe dëgjuesit e RTSH dhe RTVGJ t’i drejtojnë antenat nga kjo pikë për të ndjekur programet radiotelevizive dhe veçanërisht Kampionatit Boteror të Futbollit Rusia 2018 !

Sicred