KRYEFAQJA » LAJME » Rruga Kukës-Shishtavec rrezik kalimi, akulli dhe ngrica barrierë për automjetet
Ulen temperaturat, ngricat rrezik në rrugët e veriut

Rruga Kukës-Shishtavec rrezik kalimi, akulli dhe ngrica barrierë për automjetet

Rruga Kukës – Shishtavec vijon të jetë tepër e vështirë për tu përshkuar. Prania e borës, ngricave dhe akullit prej disa ditësh e vështirësojnë qarkullimin e mjeteve dhe lëvizjen e banorëve. Drejtuesit e automjeteve shprehen se mungojnë mjetet borpastruese si dhe nuk hidhet krip e skorje. Që nga dhjetori i 2017 aksi Kukës-Shishtavec ka kaluar për mirëmbajtie Bashkis Kukës, kjo e fundit nga mungesa e kapaciteteve dhe fondeve nuk e përballon dot mirëmbajtjen. Për shkak të shkarjeve të gurëve, reshjeve të borës , prezenës së madhe të akullit e nga ana tjetër mungesës së mirëmbajties, rruga Kukësi Shishtavec po kthehet në aksin më të rrëzikshëm në vend.

Sicred