KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi » Rritja e investimeve reciproke mes Shqipërise dhe Kosovës

Rritja e investimeve reciproke mes Shqipërise dhe Kosovës

Ministrja e Zhvillimit Ekonomik, Milva Ekonomi dhe Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës Hykmete Bajrami kanë nënshkruan marrëveshjen e investimeve . Kjo marreveshje synon të rregullojë mbrojtjen , promovimin dhe nxitjen e investimeve direkte të Shqipërise dhe Kosovës. Gjithashtu Ministrja Ekonomi theksoi se ligji shqiptar për investimet strategjike po merret si shembull edhe nga ekspertët e Kosovës . Kosova është vendi i dytë ku Shqipëria eksporton më shumë në bazë të të dhënave të vitit 2015.

Sicred