KRYEFAQJA » LAJME » Rrëfmi i djalit që shpëtoi vajzat në Fier

Rrëfmi i djalit që shpëtoi vajzat në Fier

Djali që evitoti tragjedinë e rëndë nga tentativa e mbytjes së dy të miturave nga nëna e tyre në Daullas të Fierit, ka  rrëfyer për mediat minutat e vështira që ka përjetuar. Ardimir Murataj tregon se kur pa veprimet aspak normale të nënës, nuk hezitoi aspak të hidhej për të shpëtuar vajzat. Orët me tepri nga të qënit i papune i dhanë atij mundësinë të shpëtonte dy engjëj, por ai sot nuk e konsideron veten hero dhe as nuk kërkon shpërblim për këtë.

Sicred