KRYEFAQJA » LAJME » Rradhë të gjata në Rrugën e Kombit

Rradhë të gjata në Rrugën e Kombit

Rradhë të gjata janë shënuar sot paradite në Rrugën e Kombit. Vetëm nga ora 04:30 deri në 08:00 të mëngjesit të sotëm kanë hyrë në territorin shqiptarë nga PKK Morin mbi 33 mij shtetas të huaj me afro 9 mijë automjete, bëjnë të ditur burimet kufitare. Drejtuesit e mjeteve dhë udhëtarët janë bllokuar për afro tre orë në rrugë. Trafiku gjatë sezonit të verës krijohet pikërisht në urën e Kukësit e cila është vetëm me një korsi lëvizje. Ura është pjesë e rëndësishme e rrugës së Kombit, e cila lidhë Kosovën dhe zonën verilindore me pjesën tjetër të Shqipëris.

Sicred