KRYEFAQJA » LAJME » Rio 2016: Mbërrin pishtari olimpik
Rio 2016: Mbërrin pishtari olimpik
EPA/FERNANDO BIZERRA

Rio 2016: Mbërrin pishtari olimpik

Pishtari Olimpik ka mbërritur tashmë në shtetin e Rios. Gjatë kësaj jave që përfundoi, pishtari ka vizituar ishujt me diell Ilha Bela dhe Angra. Ai ka udhëtuar si në tokë ashtu edhe në det, gjithnjë I shoqëruar nga sportdashës. Pishtari ka përshkuar në total 20,000 kilometra të territorit brazilian deri në ditën që mbërriti në Rio. Tashmë ai do të bëjë një xhiro 5-ditore në qytetin olimpik, derisa të mbërrijë në datën 5 gusht në stadiumin Maracana, ku do të zhvillohet edhe ceremonia e Lojërave Olimpike, Rio 2016.

Para Mbrapa
Rio 2016: Mbërrin pishtari olimpik EPA/FERNANDO BIZERRA

Rio 2016: Mbërrin pishtari olimpik EPA/FERNANDO BIZERRA

Rio 2016: Mbërrin pishtari olimpik EPA/FERNANDO BIZERRA

 

Rio 2016: Mbërrin pishtari olimpik EPA/Fernando Bizerra Jr.

 

Rio 2016: Mbërrin pishtari olimpik EPA/Fernando Bizerra Jr.

Rio 2016: Mbërrin pishtari olimpik EPA/Fernando Bizerra Jr.

 

Rio 2016: Mbërrin pishtari olimpik EPA/Fernando Bizerra Jr.

 

Rio 2016: Mbërrin pishtari olimpik EPA/FERNANDO BIZERRA JR.

Rio 2016: Mbërrin pishtari olimpik EPA/MARIO GUZMAN

 

Rio 2016: Mbërrin pishtari olimpik EPA/SEBASTIAO MOREIRA

 

Rio 2016: Mbërrin pishtari olimpik EPA/SEBASTIAO MOREIRA

Rio 2016: Mbërrin pishtari olimpik EPA/SEBASTIAO MOREIRA

 

Para Mbrapa
Sicred