KRYEFAQJA » LAJME » Rinovimi i kartave të identitetit, dyndje qytetarësh në Vlorë

Rinovimi i kartave të identitetit, dyndje qytetarësh në Vlorë

Qindra qytetarë të Vlorës, i janë drejtuar zyrave të kompanisë “Aleat” për të rinovuar kartat e tyre të identitetit, duke qenë se u ka afruar afati i skadencës, për t’i rinovuar.

Vetëm në postën qëndrore në Vlorë, janë tërhequr 650 kuponë, nga dt 7 -11 Janar, nga të cilat 110 vetëm këtë të premte. Shifra konfirmohet  nga kreu i Postës Shqiptare, Vullnet Bilbili në Vlorë.

Në rang vendi janë rreth 1.4 milion karta ID të cilat skadojnë brenda 6-muajve.

Pritet që fluksi të jetë i lartë gjatë këtyre muajve në zyrat e postës dhe ato të aplikimit të për karta e pasaporta.

Sicred
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com