KRYEFAQJA » LAJME » Rikthehen kontrollet e “Vetingut”

Rikthehen kontrollet e “Vetingut”

Kontrolli i gjyqtarëve dhe prokurorëve nisi sot pas një ndërprejeje prej tre javesh. Para Komisionit të Pavarur të Kualifikimit doli prokurori i Apelit të Durrësit Bujar Hoti. Prokurori rezulton se ka një rritje të konsiderueshme pasurie gjatë karrierës së tij, ndryshe nga sa kishte raportuar Inspektoriati i Larte i Deklarimit të Pasurive.

Sicred