KRYEFAQJA » LAJME » Rama rikonfirmon reformimin e administratës
Rama rikonfirmon reformimin e administratës

Rama rikonfirmon reformimin e administratës

Modernizim të shërbimeve ndaj qytetarëve dhe reduktim të mundësisë së abuzimeve nga administrata; Kryeministri Edi Rama, rikonfirmoi këtë prioritet të Mandatit të dytë të qeverisë së tij, gjatë Konferencës Kombëtare për Reformimin e Shërbimeve Administartive. Duke iu referuar portalit të bashkëqeverisjes “Shqipëria që duam”,që nga denoncimet e qytetarëve, janë dërguar për ndjekje penale 35 punonjës të hipotekave, kryeministri Edi Rama, ftoi denoncimi e çdo rasti të abuzimit dhe korrupisionit. Kryeministri Edi Rama, duke iu referuar shërbimeve online në dogana, e cilësoi atë si histori suksesi dhe siguroi se qeveria do të synojë të reduktojë në maksimum kontaktin e qytetarëve dhe biznesit me administratën

Sicred