KRYEFAQJA » LAJME » Rama në Tepelenë, prezantimi i bypass

Rama në Tepelenë, prezantimi i bypass

Kryeministri Edi Rama, prezantoi në Tepelenë projektin e ndërtimit të bypass të Tepelenes, duke u dhënë mundësi banorëve për më shumë mundësi. Kreu i qeverisë u shpreh se ky është një ndër projektet e shumta infrastrukturore që kanë nisur ose nisin së shpejti. Ndertimi i bypass të Tepelenës, do ti mundesojë lidhjen me rrugë dytësore edhe të 13 fshatrave të zonës.Kryeministri njoftoi shume shpejt nisjne e ndërtimit të 2 aeroporteve në Vlore dhe në Sarande.

Sicred