KRYEFAQJA » LAJME » Rama në Poliçan dhe Divjakë: Duam mandat për të shumëfishuar punët e nisura!

Rama në Poliçan dhe Divjakë: Duam mandat për të shumëfishuar punët e nisura!

Nga Policani në qarkun e Beratit, kryeministri Edi Rama, kërkoi të hënën edhe një mandat tjetër të plotë për të shumëfishuar sipas tij punët e nisura. Sipas kreut socialist, 25 qershori është dita ku shqiptarët duhet të marrin një vendim të rëndësishëm. “Duam besimin tuaj për të marrë një mandat të plotë më 25 qershor, sepse çka mbetet për tu bërë është ende shumë dhe ka nevojë për vendosmëri, kurajo dhe mbi të gjitha ka nevojë për këmbënguljen tonë, të PS” tha zoti Rama. “Ju jeni dëshmitarë se vetëm falë këmbënguljes sonë shqiptarët, sot kanë perspektivën deri dje të pa imagjinueshme të një drejtësie të re, të një drejtësie ku të gjithë të barabartë në dyert e gjykatave dhe ku drejtësia të mos jetë më mall që i shitet atij që paguan më shumë” shtoi ai.
Zoti Rama iu premtoi banorëve të Policanit se në katër vitet e ardhshme, në kuadër të Rilindjes Urbane, projektet do të shtrihen nga qendrat e qyteteve në zonat rurale të bashkive të reja.

Ndërkohë më herët, kryeministri Rama inspektoi fshatrat e Divjakës ku premtoi se mbështetje për fermerët dhe zgjidhjen përfundimtare të ciklit të pastrimit për herë të parë të kanaleve ujitëse e kulluese. Duke pranuar se ende mbetet shumë punë për tu bërë, kryeministri socialist tha se përfundimi i programit të vaditjes dhe kullimit do të sjellë përmirësime të ndjeshme sezonin e ardhshëm. Gjatë inspektimit, zoti Rama deklaroi se qeveria do të shkojë hap pas hapi drejt krijimit të një modeli suksesi tërësor në këto zona.

Sicred