KRYEFAQJA » LAJME » Rama në OKB

Rama në OKB

Kryeministri shqiptar Edi Rama gjendet në Nju Jork për të marrë pjesë në punimet e Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara. 110 vende, mes tyre edhe Shqipëria, nënshkruan deklaratën politike për një axhendë reformuese në fushën e paqes dhe sigurisë të OKB-së.

Sicred