KRYEFAQJA » LAJME » Rama: Ndëshkim abuzimit me detyrën

Rama: Ndëshkim abuzimit me detyrën

Kryeministri Edi Rama në një takim me qytetarë dhe koordinatorët e bashkëqeverisjes, paralajmëroi hetim administrativ për çdo punonjës në zyrat e shtetit që zvarrit dhe sorollat zgjidhjen e problemeve të qytetarëve. Në takim u prezantuan raste konkrete kur qytetaret kanë marrë zgjidhje pas ankesave të tyre në portalin e bashkëqeverisjes. Kryeministri Rama u shpreh se ëdo ditë e me tepër, qytetarët në të gjithë vendin, po i drejtohen portalit për bashkëqeverisjen.

Sicred