KRYEFAQJA » LAJME » Qyteti im – Puka

Qyteti im – Puka

Kur ngjitesh në Gomsiqe dhe hedh sytë përreth, të duket sikur pyjet përkëdhelin horizontin. E ndërsa malet ndjekin njëri-tjetrin, mushkëria të mbushet me oksigjen. Pikërisht prej këtyre viseve, kompozitori shkodran Pjetër Gaci u frymëzua aq sa shkroi dhe një nga më të paharruarat këngë të krijimtarisë së tij, “Për ty Atdhe”.

Sicred