KRYEFAQJA » LAJME » “Qyteti im” në RTSH- Korça

“Qyteti im” në RTSH- Korça

Kamera e “Qyteti im” ka shkuar këtë javë në Korçë, qyteti ndoshta me më shumë epitete në Shqipëri. Eshtë quajtur qyteti i dashurisë,  i serenatave, artit, i birrës dhe i kërrnackave, por edhe Parisi i Vogël. Korça është ndoshta ndër qytetet e pakta që ka ruajtur me fanatizëm të shkuarën, por edhe është zhvilluar për të përballuar sfidat e së ardhmes.

Para Mbrapa
Korça  
Korça 7 
Korça 8  
 Korça 9
Korça 5  
Korça 3  
Korça 1 
Korça 2 
Korça 11 
Korça 4  
Korça 17  

 

Korça 12 
Korça 13
Korça 10  
Korça 14
Korça 16  
Korça 15 

 

 

Para Mbrapa
Sicred