KRYEFAQJA » LAJME » Qyteti im – LUSHNJA

Qyteti im – LUSHNJA

Ndërsa kilometrat e parë mbeten pas, vështrimi të humb diku në një jeshile të ëmbël, që ka përmbytur fushën deri tej në horizont. Pas saj, shtrihet sërisht një fushë, ku hire gjelbëroshe i kanë qëndisur shtatin. Eshtë Myzeqeja, e mbushur gjithë dritë natyrore. Pikërisht këtu, mu në lindje të Myzeqesë, buzë kodrave të Darsisë, shtrihet Lushnja, qyteti me aromën e veçantë të mikëpritjes dhe historisë.

Sicred