KRYEFAQJA » LAJME » Qyteti im – Kepi i Rodonit

Qyteti im – Kepi i Rodonit

Në të voglin kep të Rodonit, ose siç njihet ndryshe Bishti i Muzhlit, në pjesën verí-perëndimore të bregdetit shqiptar, mbi një sipërfaqe kodrinore qe shtrihet për rreth 154 hektarë, gjenden rrënojat e dy monumenteve që tërheqin ende studiuesit e vizitorët: Një kishë e vjetër e etërve françeskanë dhe nje kështjellë e Skënderbeut.

Sicred