KRYEFAQJA » LAJME » Qyteti im – Kanina

Qyteti im – Kanina

Nëse nuk ke lexuar monografinë e Eqerem Bej Vlorës dhe kujtimet e Çelebiut për udhëtimin në këtë vend, mos u ngjit në kalanë e Kaninës. Veç tyre, këtu kanë kaluar të gjithë ata, të cilët puna i ka lidhur me territorin e Ballkanit. Ndaj, fshati Kaninë ka një histori, të cilën do t’ia kishte zili një qytet i tërë…
Sicred