KRYEFAQJA » LAJME » Qyteti im – Elbasani

Qyteti im – Elbasani

Dikur qyteti i metalurgëve,sot është bërë i famshëm për celebrimin e festës pagane të ditës së verës.Elbasani i kishave, xhamive, teqeve, tyrbeve e ka reflektuar në kohë, tolerancën e shkëlqyer fetare. Është qyteti i arsimit, kulturës, patriotizmit, zhvillimit dhe gatimit. Rrallëherë në ndonjë vend mund të gjesh kaq shumë karakteristika në një qytet të vetëm….

Sicred