KRYEFAQJA » LAJME » Qyteti im – Bulqiza

Qyteti im – Bulqiza

Të dhënat arkeologjike dëshmojnë se ky qytet është banuar që në lashtësi. Gjithashtu janë gjetur dhe gjurmë të rrugës së Arbrit si nyje lidhëse mes perëndimit dhe lindjes. Por duket se jeta në këtë zonë zhvillohet në dy dimensione. Në të vërtetë janë dy Bulqiza, Bulqiza mbi tokë dhe ajo nëntokë.
Sicred