KRYEFAQJA » LAJME » Qytetarët kundër rritjes së çmimit të ujit
https://youtu.be/kd-_dWQHt_U

Qytetarët kundër rritjes së çmimit të ujit

Rritja e çmimit të ujit , miratuar dje në këshillin bashkiak të Tiranës, nuk është pritur mirë nga qytetarët. Sipas tyre, të kripura janë edhe faturat që paguajnë aktualisht, nëse i referohesh shërbimit dhe cilësisë së ujit që ofrohet. Dhe përveç se për faturën e ujit, të shqetësuar janë për reflektimet e kësaj rritjeje dhe në të tjera fatura për t’u paguar. Ndërsa dje në këshillin bashkiak votohej për rritjen me 20 lekë për metër kub të çmimit të ujit të pijshëm në Tiranë, një grup aktivistësh të shoqërisë civile protestonin duke e cilësuar vendimin abuziv dhe rëndues për ekonomitë familjare të banorëve të kryeqytetit.

Sicred