KRYEFAQJA » LAJME » QSUT inagurohet Akseleratori i 2-të i radioterapisë
QSUT inagurohet Akseleratori i 2-të i radioterapisë

QSUT inagurohet Akseleratori i 2-të i radioterapisë

Në Spitalin Onkologjik në QSU Tiranë është inaguruar sot Akseleratori i 2-të i radioterapisë. Ai do tu vijë në ndihmë të sëmurëve me tumore nga i gjithë vendi. “Me instalimin e akseleratorit të dytë, pacientët trajtohen tanimë me të njëjtin standard dhe efikasitet si në klinikat simotra europiane” shkruan me këtë rast kryeministri Edi Rama në Fejsbuk. Vlera e këtij investimi është 1.5 milionë euro.

Para Mbrapa
Para Mbrapa
Sicred