KRYEFAQJA » LAJME » PS mbledh asamblenë
PS mbledh asamblenë

PS mbledh asamblenë

Asambleja e Partisë Socialiste që udhëheq maxhorancën aktualisht në pushtet, nis punimet paraditen e se premtes. Anëtarëve të asamblese do tu paraqitet raporti kombëtar i llogaridhënies publike të qeverisë, “Puna për Shqipërinë që Duam”. Ai pritet të ndikojë tek rikandidimet e krerëve aktuale të bashkive si dhe kandidaturat e zgjedhjeve lokale të 2019.
Në asamblenë e 7 shtatorit pritet të miratohet edhe strategjia “Partia socialiste për ty” si dhe do të nisi fushata kombëtare “E gjithë vemendja tek njerëzit. Analiza e partisë përfshin edhe punën e Grupit Parlamentar gjate 2 sesioneve të legjislaturës së IX. Raporti kombëtar për bashkëqeverisjen, e drejta e votës për shqiptarët që jetojnë jashtë dhe rregjistri digjital i partisë janë çështjet e tjera të rendit të ditës në Asamblenë e PS.

Sicred