KRYEFAQJA » LAJME » Protestë para drejtorisë së policisë së Tiranës
rruga, kombit, proteste, drejtoria policise, te ndaluarit,

Protestë para drejtorisë së policisë së Tiranës

Qytetarë dhe deputetë të opozitës  kanë qëndruar para drejtorisë së policisë së Tiranës, në mbështetje të të ndaluarve të protestës në rrugën e Kombit. Qytetarët e kanë konsideruar tejet të lartë tarifën e vendosur për këtë aks të rëndësishëm rrugor, sikundër ndalimin e protestuesve. Ata kërkuan lirimin e protestuesve, duke i bërë apel Kryeministrit të ndalë dhunën qeveritare.

Deputet e opozitës i kërkuan Kryeministrit të reflektojë, duke e konsideruar armiqesor ndaj qytetarëve sjelljen e tij. Ligjvënësit opozitarë duke e konsideruar tarifën e rrugës një mjet tjetër përfitues për pushtetarët, i kërkuan shefit të qeverisë të mos e përhapë me tej skandalin, duke ndalur protestuesit.

Qytetarët dhe deputetë të opozitës, fillimisht ishin në trotuarin e drejtorisë së policisë. Sipas tyre, unifomat blu i kanë detyruar të zbresin në rrugë, që ka çuar edhe në bllokimin e rrugës.

Sicred