KRYEFAQJA » LAJME » Protesta në “Rrugën e Kombit”, 11 protestues qëndrojnë në burg
Protesta në "Rrugën e Kombit", 11 protestues qëndrojnë në burg

Protesta në “Rrugën e Kombit”, 11 protestues qëndrojnë në burg

Në Tiranë një gjykatëse nga Kukësi dha sot vendimet përkatëse lidhur me 23 të ndaluarit pas protestës së dhunshme në “Rrugën e Kombit” në shenjë proteste ndaj vendosjes së pagesë së kalimit. !! persona do të vazhdojnë të qëndrojnë në burg, 2 në arrest shtëpiak dhe 10 me detyrim paraqitjeje.
vendimi u shoqërua me thirrjet “Turp! Turp!”. Seanca u zhvillua mes tensionit dhe pranisë të shtuar të policisë.

Sicred