KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Presidenti Meta pret zyrtarët e lartë të EBU
Presidenti Ilir Meta, ka pritr të mërkurën në një takim të posaçëm Presidentin e EBU-së Jean- Paul Philippot, Drejtori i Përgjithshëm i EBU-së Noel Curran, të shoqëruar nga Drejtori i Përgjithshëm i RTSH-së Thoma Gellçi. Zyrtarët e lartë të EBU gjenden në Tiranë ku për herë të parë në historinë e EBU - së po mbahet Asambleja e 80 - të e Përgjithshme e Bashkimit të Transmetuesve Evropianë. në dt. 28 - 29 qershor 2018. Siç është praktikë, Drejtori i Përgjithshëm i EBU - së z. Noel Curran dhe Presidenti i EBU - së z. Jean-Paul Philippot po zhvillojnë takime me përfaqësuesit më të lartë të vendit organizator për të diskutuar për çështjet e medias në përgjithësi e për median publike në veçanti.

Presidenti Meta pret zyrtarët e lartë të EBU

Presidenti Ilir Meta, ka pritr të mërkurën në një takim të posaçëm Presidentin e EBU-së Jean- Paul Philippot, Drejtori i Përgjithshëm i EBU-së Noel Curran, të shoqëruar nga Drejtori i Përgjithshëm i RTSH-së Thoma Gellçi. Zyrtarët e lartë të EBU gjenden në Tiranë ku për herë të parë në historinë e EBU – së po mbahet Asambleja e 80 – të e Përgjithshme e Bashkimit të Transmetuesve Evropianë. në dt. 28 – 29 qershor 2018.
Siç është praktikë, Drejtori i Përgjithshëm i EBU – së z. Noel Curran dhe Presidenti i EBU – së z. Jean-Paul Philippot po zhvillojnë takime me përfaqësuesit më të lartë të vendit organizator për të diskutuar për çështjet e medias në përgjithësi e për median publike në veçanti.

Sicred