KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Presidenti Meta pret alpinisten e shquar Flutura – Uta Ibrahimi
Presidenti Meta pret alpinisten e shquar Flutura - Uta Ibrahimi

Presidenti Meta pret alpinisten e shquar Flutura – Uta Ibrahimi

Presidenti Ilir Meta priti në një takim Flutura – Uta Ibrahimi , shqiptaren e parë që u ngjitë në Everest, majën më të lartë në botë. Në takim mori pjesë edhe zoti Xhimi Begeja, kryetar i Shoqatës Alpino-Turistike “Dajti”.  Zoti Meta diskutoi me ta lidhur me mundësinë e promovimit të alpeve shqiptare, por edhe pikave të tjera turistike në Shqipëri. Kohët e fundit zoti Meta ka vizituar disa pika të rëndësishme turistike malore, duke i bërë thirrje veçanërisht të për të vizituar dhe njohur bukuritë e shumta të natyrës shqiptare.

Sicred