KRYEFAQJA » LAJME » Policia Rrugore: 179 drejtuesish mjetesh ndëshkohen gjatë 48 orëve të fundit
Policia Rrugore: 179 drejtuesish mjetesh ndëshkohen gjatë 48 orëve të fundit

Policia Rrugore: 179 drejtuesish mjetesh ndëshkohen gjatë 48 orëve të fundit

Policia Rrugore e Tianës ka njoftuar se ka ndëshkuar 179 drejtuesish mjetesh 48 orëve të fundit sipas saj për “Nxitimi pa motiv” duke shkelur rregullat e qarkullimit rrugor. 8 prej tyre janë vënë në pranga pasi drejtonin makinën në gjendje të dehur dhe pa leje drejtimi. Operacioni është kryer në rrugët e kryeqytetit, ku policia rrugore ka vënë re një sërë shkeljesh si mosrespektimi i sinjalizimit të rrugëve të shndritshme dhe vertikale, parakalimet e gabuara në afërsi të kryqëzimeve, si dhe parkimet e gabuara brenda komplekseve dhe blloqeve të banimit.
45 drejtues mjetesh janë penalizuar për shkelje të sinjalizimit të semaforit, 60 drejtues mjetesh për parakalim të gabuar dhe 74 drejtues për parkim të gabuar, kryesisht në trotuar dhe në këmbësorët e këmbësorëve. Policia Rrugore bën thirrje për më shumë kujdes dhe përgjegjësi gjatë përdorimit të mjeteve.

Sicred