KRYEFAQJA » LAJME » Policia: Kujdes nga breshëri në Llogora!
Ngrin Llogoraja, kujdes qarkullimi

Policia: Kujdes nga breshëri në Llogora!

Policia Rrugore njofton se në aksin rrugor të Llogorasë qarkullimi i mjeteve është vështirësuar për shkak të rreshjeve të breshërit. Në vendin e quajtur “Pisha Flamur”, është krijuar një shtrese e cila e ka bërë pothuajse të pamundur kalimin dhe ngjitjen e këtij aksi. Shërbimet e Policisë Rrugore janë të pranishme me qëllim sigurinë në ndihmë të qarkullimit të lëvizjes së mjeteve. Njoftohen të gjithë udhëtarët të cilët kanë intinerarë të kalojnë në aksin rrugor të Llogarasë të bëjnë kujdes gjatë qarkullimit dhe lëvizjes së tyre me mjet.

Para Mbrapa
Para Mbrapa
Sicred