KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi » Poçivalshek për RTSH: Shqipëria duhet të bëje më shumë për klimën e biznesit

Poçivalshek për RTSH: Shqipëria duhet të bëje më shumë për klimën e biznesit

Në një intervistë ekskluzive ministri i ekonomisë së Sllovenisë Zdravko Poçivalshek, thotë se Shqipëria duhet të bëje më shumë për klimën e biznesit për të tërhequr investimet e huaja. Ndërkohë, përsa i përket bashkëpunimit dypalësh interesi i sipërmarrjes sllovene në Shqipëri është turizmi dhe industria ushqimore. Me zotin Poçivalshek bisedoi gazetarja Amela Zhabjaku.

Sicred