KRYEFAQJA » LAJME » Po mbahet takimi i Miqve të Shqipërisë në Bruksel
"Screening", Bushati publikon ekipin negociator në bisedimet e anëtarësimit Shqipëri-BE

Po mbahet takimi i Miqve të Shqipërisë në Bruksel

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme Ditmir Bushat po merr pjesë në takimin e Miqve të Shqipërisë në Këshillin e Ministrave të Jashtëm të BE-së në Bruksel, një iniciativë e Ministrit tëPunëve të Jashtme të Greqisë Nikos Kotzias. Në takim marin pjesë Ministrat e Punëve të Jashtme të Gjermanisë, Italisë, Austrisë, Suedisë, Rumanisë, Polonisë, Bullgarisë dhe vende të tjera anëtare të BE, si dhePërfaqësuesja e Lartë për Politikën e Jashtme Federica Mogherini.  Në këtë takim do të diskutohet mbi koordinimin e hapave të mëtejshme të fillimit të bisedimeve të anëtarësimit.

Sicred